بیوگرافی شهاب حسینی و همسرش + عکس
شهاب حسینی
بیوگرافی شهاب حسینی و همسرش و جزئیات و ناگفته های زندگی شخصی و آلبوم تصاویر و فیلم شناسی شهاب حسینی را میخوانید.
- نام : شهاب الدین
- نام خانوادگی : حسینی تنکابنی
- تاریخ تولد: 14 بهمن 1352
- محل تولد : تهران
- زمینه فعالیت : بازیگر کارگردان تهیه کننده مجری
- سال های فعالیت : 1377 تا کنون
- وضعیت تاهل : متاهل
- نام همسر : پریچهر قنبری
- فرزندان : 2 پسر
- صفحه ویکی پدیا
اصالت و خانواده
شهاب حسینی بازیگر محبوب کشورمان 14 بهمن ماه 1352 در تهران زاده شد و اصالتا اهل تنکابن استان مازندران است.
وی در یک خانواده 6 نفره به دنیا آمد و فرزند ارشد خانواده است. 2 خواهر و 1 برادر به نام مهدی دارد که او نیز هنرمند است و در زمینه موسیقی فعالیت میکند.
پدرش دبیر آموزش و پرورش بود و در زمینه ترجمه و تالیف کتاب نیز فعالیت میکرد و چندین کتاب به ترجمه او در بازار موجود است.
پدر شهاب حسینی بهمن ماه 1393 چشم از دنیا فروبست.
مادرش یک امدادگر سیار بود و از این رو هنگامی که شهاب 8 سال داشت به خرم آباد نقل مکان کردند و چندین سال از زندگی شهاب حسینی در این شهر سپری شد.
تحصیلات شهاب حسینی
شهاب حسینی دیپلم خود را در رشته انسانی اخذ نموده و دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه تهران بوده است.
عمویش مقیم کانادا است از این رو شهاب نیز قصد مهاجرت به کانادا را داشت و تحصیلاتش را نیمه کاره رها کرد و پس از 2 سال تحصیل از دانشگاه انصراف داد.
مهاجرت
شهاب حسینی پس از انصراف از دانشگاه برای مهاجرت نیاز به گواهی پایان خدمت داشت به همین دلیل به خدمت سربازی رفت تا اینکه ماه 18 خدمت دچار خونریزی معده شد و به بیمارستان منتقل شد.
آنجا به او گفتند که بخاطر وضع معده اش اصلا نباید به خدمت سربازی میرفت و میتوانست معافیت پزشکی بگیرد. و با توجه به اضافه هایی که خورده بود ترجیح داد معاف شود و اینگونه شد که ماه 18 با سربازی خداحافظی کرد.
شیطنت در دوران کودکی
شهاب حسینی به گفته مادرش پسربچه شر و شیطونی بوده است وی در این مورد میگوید:” روزی که به خاطر سر بازی سرم را با نمره 4 اصلاح کردم، دیدم سرم از 9 ناحیه شکسته است. با توجه به اینکه زمان وقوع 5-4 مورد از این شکستگی ها را به خاطر نمی آورم، باید آنها را به دوران کودکی ام نسبت داد. جز سر از نواحی دیگری همچون صورت و دست و پا هم بارها دچار جراحت های مختلف شدم ”
ازدواج و همسر شهاب حسینی
شهاب حسینی در سال 1374، در سن 22 سالگی با پریچهر قنبری بازیگر سینما و تلویزیون ازدواج کرد. پریچهر قنبری وقتی با شهاب حسینی ازدواج کرد تنها 15 سال داشت.
14 بهمن 1382 صاحب اولین فرزندشان شدند و نام او را محمدامین گذاشتند.
20 مرداد 1390 فرزند دومشان به نام امیرعلی بدنیا آمد که شباهت زیادی به پدرش دارد.
ماجرای آشنایی شهاب حسینی با همسرش
شهاب حسینی پس از انصراف از دانشگاه، یک روز از سربازی مرخصی گرفت تا به دیدن دوستان دانشگاهی اش در دانشکده هنر های زیبا دانشگاه تهران برود و همانجا بود که با همسرش آشنا شد و این آشنایی به ازدواج ختم شد.
کلاس بازیگری
شهاب حسینی در سال 1371 هنگامی که 19 سال داشت با شرکت در کلاس های بازیگری استاد سمندریان و با تمرینات مختلف، فنون بازیگری را ظرف یکسال فراگرفت.
شهاب حسینی فعالیت هنری خود را با گویندگی رادیو آغاز کرد و سپس در سال 1377 در برنامه های تلویزونی مختلف به عنوان مجری حضور یافت.
وی نخستین بار با برنامه تلویزیونی «اکسیژن» در تلویزیون دیده شد سپس در برنامه های تلویزیونی مختلف از جمله برپا برپا، رنگ صبح، و سایه روشن به مجری گری پرداخت.
وی همچنین گوینده برنامه های رادیویی مختلف از جمله دو نیمه سیب، صدای ما و گلبانگ شادی بود در سال 94 در برنامه «سحرگاهی» به عنوان راوی حضور یافت.
شهاب حسینی در رسانه خانگی در برنامه «هم رفیق» نیز تجربه مجری گری داشته که اولین قسمت آن 20 آذر 99 از نماوا پخش شد.
ورود به دنیای بازیگری
شهاب حسینی فعالیت حرفه ای در زمینه بازیگری را در سال 1374 در تئاتر آغاز کرد و برای اولین بار در سال 1379 با بازی در سریال «پس از باران» به کارگردانی سعید سلطانی وارد قاب تلویزیون ها شد. وی در این سریال در نقش «علی» بازی میکرد و با بازیگرانی از جمله محمود پاک نیت، کتایون ریاحی، مرجان محتشم، ثریا قاسمی، جمیله شیخی و… همبازی بود.
شهاب حسینی یک سال بعد با هنرنمایی در سریال «پلیس جوان» بر سر زبان ها افتاد و مخاطبان زیادی جذب کرد.
در سال 1382 با سریال «تب سرد» دیده شد و با سریال «مدار صفر درجه» در نقش «حبیب پارسا» درخشید و به اوج شهرت خود دست یافت.
سریال درام«مدار صفر درجه» به کارگردانی حسن فتحی محصول مشترک کشورهای ایران، فرانسه، مجارستان و لبنان است.
شهاب حسینی در سال 88 در سریال «شوق پرواز» نقش «عباس بابایی» را ایفا نمود و با این فیلم بیش از پیش درخشید و موفق شد.
ورود شهاب حسینی به سینما
وی در سال 1380 با ایفای نقش در فیلم «رخساره» امین قویدل فعالیت های سینمایی اش را شروع کرد.
شهاب حسینی در سال های 1381 تا 1383، در فیلم های مختلقی از جمله «واکنش پنجم» به کارگردانی تهمینه میلانی، «این زن حرف نمیزند» به کارگردانی علیرضا امینی و« زهر عسل» به کارگردانی ابراهیم شیبانی و «رستگاری در هشت و بیست دقیقه» به کارگردانی سیروس الوند به ایفای نقش پرداخت و به عنوان یک بازیگر در دنیای سینما مطرح و شناخته شد.
وی با نقش آفرینی در فیلم «شمعی در باد» و «رستگاری در هشت و بیست دقیقه» دو سال متوالی نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر تقش مکمل مرد شد.
سال 1387 و 1388 دو سال پربار برای او بود.
او با ایفای نقش در فیلم های دل شکسته ساختهٔ علی روئینتن، دربارهٔ الی ساختهٔ اصغر فرهادی، سوپراستار، اثر تهمینه میلانی، حوالی اتوبان ساختهٔ شهرام اسدی و پرسه در مه از بهرام توکلی، به موفقیت زیادی دست یافت و توانایی خود در زمینه بازیگری را اثبات کرد.
افتخارات و جوایز شهاب حسینی
شهاب حسینی در سال 1386 برای نقش آفرینی در فیلم «محیا» دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را از آن خود کرد.
وی همچنین با ایفای نقش در فیلم «سوپر استار» موفق به کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد شد.
وی با بازی در فیلم های «درباره الی» و «پرسه در مه» جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد جشن خانه سینما را به کلکسیون افتخاراتش افزود.
شهاب حسینی با ایفای نقش در فیلم سینمایی «جدایی نادر از سیمین» جوایز و افتخارات زیادی کسب کرد و نخستین دستآورد بین المللی اش را بدست آورد.
شهاب حسینی «خرس نقره ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین المللی فیلم برلین» 2011 را همراه با دیگر بازیگران این فیلم کسب کند و همچنین تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشن خانه سینما و دیپلم افتخار جشنواره فیلم فجر را از آن خود نمود.
در سال 1394 هنرنمایی او در فیلم «فروشنده» به کارگردانی «اصغر فرهادی» جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره کن را برایش به ارمغان آورد. این جایزه برای اولین بار در تاریخ سینمای ایران توسط یک هنرمند ایرانی کسب شده است برجسته ترین و قابل توجه ترین افتخار اوست.
شهاب حسینی با ایفای نقش در فیلم «هیس دختر ها فریاد نمیزنند» جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم اکشن امریکا را از آن خود نمود.
ورود شهاب حسینی به رسانه خانگی با سریال «شهرزاد»
شهاب حسینی در سال 1393 با ایفای نقش در سریال پرطرفدار «شهرزاد» وارد رسانه خانگی شد و برای بار دوم با حسن فتجی همکاری کرد.
وی در این سریال نقش «قباد» را بازی میکند و با ترانه علی دوستی همبازی است.
خوانندگی
شهاب حسینی که بیشتر در عرصه بازیگری و سینما شناخته شده در زمینه خوانندگی و موسیقی نیز فعالیت داشته است و همراه تعدادی از دوستان و برادرش مهدی گروه موسیقی «هفت» را تشکیل دادند و تا کنون تعدادی آهنگ و 4 آلبوم روانه بازار کرده اند که شهاب حسینی در آلبوم اول و دوم دکلمه میگوید و در آلبوم سوم و چهارم خوانندگی کرده است.
یکی از ترانه های این گروه که به مناسبت نوروز 96 منتشر شد قطعه «هفت سین» بود که شهاب حسینی، حمید گودرزی، امیر حسین مدرس، امین زندگانی، افشین سالاری، ماهان حیدری، علی آتش افروز، مهدی حسینی و میثم پویان فر در آن باهم همخوانی کردند.
شهاب حسینی علاوه بر فعالیت در گروه «هفت» چند قطعه نیز تک خوانی کرده است.
پریچهر، آشنای غریب، بدرود و آهنگ شهزاده رویا از جمله ترانه های اوست.
نخستین فعالیت کارگردانی خود را در سال 1393 با فیلم «ساکن طبقه وسط» تجربه کرد که 38 نقش ناهمتا را در آن ارائه داد.
سپس در سال 1394 فیلم کوتاه «بیا با من» را همراه با علیرضا نسایی و سینا آذین کارگردانی نمود و مقابل دوربین برد.
آخرین فیلمی که کارگردانی نمود «مقیمان ناکجا» نام دارد که بر اساس نمایشنامه «مهمان سرای دو دنیا» اثر امانوئل اشمیت نوشته شده است و پریناز ایزدیار و آرمان درویش در کنار شهاب حسینی در آن بازی کردند.
تهیه کنندگی
شهاب حسینی تهیه کننده فیلم «خورشید نیمه شب» به کارگردانی شبیر شیرازی می باشد.این فیلم محصول سال 1394 می باشد.
وی همچنین تهیه کنندگی فیلم «دور برگردان» به کارگردانی عارفه عنایتی را نیز برعهده گرفته است.
شهاب حسینی در جشنواره فیلم مهاجرین گازیانتپ به عنوان داور حضور دارد.
وی همچنین در سال 1400 داوری چهلمین جشنواره فیلم فجر را نیز به عهده داشت.
شهاب حسینی علاوه بر بازیگری به کافه داری نیز علاقه دارد و یک کافه در محدوده لواسان دارد که به کمک بردار و همسرش تاسیس نموده است.
این کافه که «کافه هنر » نام دارد دکوراسیون داخلی اش همانند یک کلبه چوبی در جنگلی خوش و آب و هواست که مشتریان زیادی را به خود جلب میکند.
شهاب حسینی میگوید هدفش از تاسیس این کافه ایجاد محیطی برای گفت و گو و ارتباط با مخاطبانش است.
وی در اوقات فراغت خود در کافه حضور دارد.
دوری از خانواده
شهاب حسینی در یکی از مصاحبه هایش در مورد سختی های بازیگری و دوری از خانواده اش میگوید.
وی اظهار داشت خانواده اش در این سال ها به دلیل این مسائل بسیار آسیب دیده اند و شرمنده آنهاست.
شهاب حسینی :« طی سالهایی که بنده کوچک در سینمای ایران فعالیت داشتم و عمر آن بیش از بیست سال است از کلیت نظام سینمایی کشورم هیچ گونه انتظار خاصی نداشته ام و تا به حال در هیچ زمینه ای مطالبه ای نداشتم.
اما حال دارم …
رفع ممنوعیت حضور بهروز وثوقی را بر پرده سینما ایران عمیقا خواستارم چرا که از وقتی افتخار حضور در کنار ایشان و آشنایی با مرام و تفکرات ایشان را پیدا کردم
ایشان را به مراتب انسانی بزرگتر از آنچه بر پرده سینما از او میشناختم یافتم.»
مهاجرت شهاب حسینی به آمریکا
جدیدا خبری مبنی بر مهاجرت شهاب حسینی و خانواده اش به آمریکا منتشر شده است و گفته میشود او با تسهیلاتی که به برخی هنرمندان عرضه شده به آمریکا مهاجرت کرده و مقیم آنجا شده است.
حواشی واکسن کرونا در آمریکا
در بهمن ماه 1399 تصاویری از شهاب حسینی در حال تزریق واکسن کرونا در آمریکا دست به دست شد.
وی در وضعیتی واکسن زد که هنوز کارکنان بهداشت و درمان و افراد پرخطر واکسن دریافت نکرده بودند!
از آنجایی که واکسن های فایزر و مدرنا باید در شرایط خاصی نگهداری شوند واکسن های مازاد هر مرکز برای جلوگیری از هدر رفت بین افرادی که در همان زمان در مرکز حضور دارند تزریق میشود.
برخی کاربران به تناقض آشکار اظهارات گذشته او مبنی بر حمایت از امام خامنه ای و مخالفت با ورود واکسن آمریکایی با اعمال فعلی اش اشاره کردند و واکنش هایی نشان دادند.
شهاب حسینی پس از ماجرای پخش شدن تصاویر واکسن زدنش مورد هجوم برخی از کاربران فضای مجازی قرار گرفت و با انتشار پستی از دنیای مجازی فاصله گرفت.
شهاب حسینی دربارهٔ این حواشی توضیح داد؛ «به اصرار یکی از دوستان که برای آغاز یک کار سینمایی همراهیام میکرد، در صف واکسن مازاد ایستادیم تا شانس خود را امتحان کنیم. در آمریکا برای مراکز سالمندان و سایر مراکز در اولویت، همیشه چیزی حدود ۲۰درصد واکسن اضافه در نظر گرفته میشود تا در صورت شکستگی یا اتفاقات غیرمترقبه، مشکلی برای جامعه هدف به وجود نیاید. پس از اتمام کار، مازاد را بین مردم عادی توزیع و تزریق میکنند. در ضمن این واکسنها بعد از خروج از دمای یخزدگی چون قابلیت برگشت و استرداد ندارند، مازادش به مردم عادی تزریق میشود، کل ماجرا همین بود. اتفاقی که برای هر کسی میتواند بیفتد»
فیلم شناسی شهاب حسینی
فیلم های سینمایی
- مست عشق – 1398
- شین – 1397
- آن شب – 1397
- نرگس – 1397
- هزارتو – 1397
- نبات – 1396
- مقیمان ناکجا – 1396
- لابی – 1395
- غلام – 1395
- برادرم خسرو – 1394
- خورشید نیمه شب – 1394
- فروشنده – 1394
- چهارشنبه – 1394
- امتحان نهایی – 1394
- سایه های موازی – 1394
- دوران عاشقی – 1394
- طعم شیرین خیال – 1393
- ساکن طبقه وسط – 1393
- پنج ستاره – 1392
- هیس! دخترها فریاد نمی زنند – 1392
- تعبیر خواب – 1391
- آشغال های دوست داشتنی – 1391
- حوض نقاشی – 1391
- یکی می خواد باهات حرف بزنه – 1390
- من و زیبا – 1390
- به امید دیدار – 1389
- آفریقا – 1389
- جدایی نادر از سیمین – 1389
- خانه پدری – 1389
- برف روی شیروانی داغ – 1389
- سوت پایان – 1389
- پرسه در مه – 1388
- حوالی اتوبان – 1388
- آناهیتا – 1387
- سایه وحشت – 1387
- درباره الی – 1387
- سوپر استار – 1387
- دل شکسته – 1387
- تنهایی – 1386
- پرچم های قلعه کاوه – 1386
- محیا – 1386
- نیلوفر – 1385
- ایستگاه بهشت – 1385
- بچههای ابدی – 1385
- غیرمنتظره – 1385
- قصه عشق – 1385
- پیشنهاد 50 میلیونی – 1384
- قتل آنلاین – 1384
- رستگاری در هشت و بیست دقیقه – 1383
- گرداب – 1383
- الهه زیگورات – 1382
- شمعی در باد – 1382
- زهر عسل – 1381
- این زن حرف نمی زند – 1381
- واکنش پنجم – 1381
- آدمک ها – 1380
- رخساره – 1380
فیلم های تلویزیونی
- اوهام – 1386
- ناشناس – 1386
- تنگنا – 1385
- باغ آلوچه – 1384
سریال های تلویزیونی
- شکرستان (راوی) – 1398
- شهرزاد 3 – 1396
- شهرزاد 2 – 1395 از 1396
- شهرزاد – 1393 از 1394
- سرزمین کهن – 1387 از 1392
- شوق پرواز – 1388 از 1390
- مدار صفر درجه – 1384
- رقص پرواز – 1383
- تب سرد – 1382 از 1383
- پلیس جوان – 1380
- وکیل – 1379
- همسفر – 1379
- پس از باران – 1379
بیوگرافی شهاب حسینی | بیوگرافی ها دات کام