بیوگرافی سید مهدی هاشمی – Mehdi Hashemi

سید مهدی هاشمی

سید مهدی هاشمی، فرزند سید محمد، در سال 1342 در تهران متولد شد. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه آزاد تهران مرکزی و دکترای مهندسی عمران میباشد. وی به عنوان داوطلب بسیجی، 100 ماه در جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشت و به افتخار جانبازی نائل آمد.

از مهمترین مسئولیت های سیاسی وی میتوان به سرپرست وزارت کشور، ریاست فدراسیون تیراندازی از سال 1386، ریاست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور از سال 1389، ریاست شورای حمل و نقل و ترافیک کشور، نمایندگی مجلس شورای اسلامی و … اشاره کرد.

زادگاه  : تهران – ایران

تحصیلات : فوق لیسانس معماری و دانشجوی دکترای مدیریت بحران

سمت : عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی

فعالیت‌ها : نمایندهٔ دورهٔ نهم مجلس شورای اسلامی

مسؤولیت‌ها و سوابق اجرایی

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور از سال 1389
سرپرست وزارت کشور در سال 1387 (دولت نهم)
قائم مقام وزیر راه و ترابری از سال 1387
رییس فدراسیون تیراندازی کشور از سال 1386
نماینده ویژه رییس جمهور و رییس ستاد تبصره 13
معاون هماهنگی امور عمرانی وزارت کشور و رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور
رییس شورای حمل و نقل و ترافیک کشور
عضو شورای عالی تدوین مقررات ملی ساختمان جمهوری اسلامی ایران
مشاور عالی رییس سازمان مدیریت بحران کشور
رییس بازنگری مبحث دوم مقررات ملی ساختمان جمهوری اسلامی ایران
نماینده ویژه رییس جمهور (محمود احمدی نژاد) در تبصره 6 قانون بودجه (کارگروه مسکن کشور) و عضو شورایعالی مسکن
عضو هیات امنای پژوهشکده حمل و نقل
جانشین رییس ستاد حوادث کشور
نماینده تام الاختیار رییس جمهور در آستان مقدس حضرت امام(ره) و احداث شهر آفتاب
معاون امور مناطق شهرداری تهران
سرپرستی و مدیریت شرکت واحد اتوبوسرانی تهران
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس نهم
عضو و رییس کمیسیون عمران مجلس نهم

انتشار نامه ای تحت عنوان “جفا در حق رهبری، انقلاب و نظام” پس از جلسه استیضاح وزیر کار

در 15 بهمن‌ماه 1391 جلسه‌ی استیضاح وزیر کار وقت دولت “احمدی نژاد”، “عبدالرضا شیخ الاسلامی” برگزار شد. در این جلسه پس از سخنرانی نمایندگان موافق استیضاح و سپس دفاعیات وزیر کار از خود محمود احمدی نژاد در پایان جلسه به دفاع از شیخ الاسلامی پرداخت و در بین سخنان خود خواستار پخش فیلمی برای روشن شدن موضوع شد. علی لاریجانی، رئیس مجلس وقت دستور به پخش فیلم داد و با پخش بخشی از این فیلم اتهاماتی علیه رئیس مجلس و برادر ایشان “آیت الله آملی لاریجانی” مطرح شد که مورد پاسخ “علی لاریجانی” قرار گرفت…

نامه سید مهدی هاشمی در محکوم نمودن حواشی مجلس در جلسه استیضاح وزیر کار
سید مهدی هاشمی نماینده مردم تهران در مجلس نهم شورای اسلامی طی نامه‌ای در 16 بهمن‌ماه 1391، با عنوان «جفا به رهبـری و انقـلاب» به ارائه توضیحاتی در مورد اتفاقات روز یک‌شنبه مجلس پرداخت.

بخشی از متن این نامه به شرح زیر است:

«…”آقایان در یک محیط آرام مسائلی که دارند با آرامش بیان کنند. اختلافاتی که در دیدها دارند، در سلیقه‌ها دارند، اینها را با یک آرامش خاطر بیان کنند و حل و فصل کنند و راجع به مسائل کشور هم که در آنجا می‌آید، باز هم با یک محیط آرام. در محیط آرام است که عقل‌ها می‌توانند کار بکنند. آن روزی که غضب توی کار آمد، عقل کنار می‌رود.”
این جملات فرازی بود از کلام گهربار بزرگ معمار مردمی‌ترین انقلاب تاریخ جهان، بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) که در تاریخ 6 خرداد 1360 به مناسبت سالگرد افتتاح مجلس و در دیدار با نمایندگان مطرح فرمودند.
صرف نظر از چرایی و چگونگی علت وقوع این رویداد “دشمن شاد”، به آن دلیل جفا به رهبری که چندی پیش، مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای (حفظه الله تعالی) در دیدار با دانشجویان به صراحت هرچه تمام‌تر، مسئولان عالی کشور را به حفظ وحدت کلمه و پرهیز از هرگونه اختلاف افکنی و کشاندن اختلاف سلیقه‌ها به میان مردم سفارش نموده و این جمله‌ مشهور را فرمودند: “… از امروز تا روز انتخابات، هر کس احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به کار گیرد، قطعاً به کشور خیانت کرده است!”
و اما “جفا به انقلاب و نظام” به آن دلیل که این رویداد ناخوشایند، همزمان با ایام الله دهه‌ مبارک فجر و جشن سی و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و مصادف با روزی رخ داد که بر اساس سنت نامگذاری روزهای این دهه‌ گرانقدر، به نام “روز انقلاب اسلامی، معنویت و پایبندی به ارزش‌های اسلامی” متصف شده بود که متأسفانه با این بی‌تدبیری‌ها، این روز و ایام خجسته به کام ولی امر مسلمین جهان و مردم سرافراز ایران تلخ گردید.
اینجانب به عنوان خادمی کوچک در «خانه‌ ملت» از جایگاه نمایندگی مجلس شورای اسلامی، به سهم خود از اتفاق ناخوشایند عصر یکشنبه 15 بهمن‌ماه 1391 در صحن علنی مجلس اظهار تأسف عمیق نموده و به خاطر تکدر خاطر مقام معظم رهبری و جریحه‌دار شدن احساسات پاک مردم قدرشناس ایران اسلامی طلب عفو می‌نمایم…
“یکی از راه‌ها، ایجاد وحدت است. اختلافات مضر است. هم اختلافات بین مسئولین مضر است؛ هم بدتر از آن، کشاندن اختلاف میان مردم مضر است. این را من به مسئولین، به رؤسای محترم هشدار می‌دهم. من از رؤسای قوا حمایت کردم، اما اختلاف نظر نباید به اختلاف در عمل و اختلاف در برخوردهای گوناگون، به اختلاف علنی، به گریبانگیری، به مچ گیری منتهی شود… اختلافات را نباید علنی کرد؛ اختلافات را نباید به مردم کشاند؛ احساسات مردم را نباید در جهت ایجاد اختلاف تحریک کرد. از امروز تا روز انتخابات، هر کس احساسات مردم را در جهت ایجاد اختلاف به کار بگیرد، قطعاً به کشور خیانت کرده است.”
والسلام علی من اتبع الهدی
سید مهدی هاشمی»

واکنش به سفر اشتون و دیدار با برخی فعالان جریانات بعد از انتخابات سال 1388

سید مهدی هاشمی در گفتگو با “فارس” در تاریخ 20 اسفندماه 1392 در خصوص سفر “کاترین اشتون” به ایران و دیدار خصوصی وی بدون اطلاع قبلی با برخی از عاملین جریانات بعد از انتخابات سال 1388 و فعالان سیاسی زن، اظهار داشت: «انتقاد جدی و شدیدی نسبت به ورود میهمانانی که به دعوت جمهوری اسلامی به ایران آمده‌اند و اقدامات خلاف دیپلماتیک انجام می‌دهند ورود دارد زیرا آنها در حالی که اعلام کرده‌اند که اهداف سفرشان به ایران درباره مسائل دوستانه، مسالمت‌آمیز و پیگیری مصوبات قبلی است ولی در اقدام غیر عرفی و غیراخلاقی کاری کردند که ذهنیت‌های ما در مورد نیت اصلی هیات‌های دیپلماتیک اروپایی تشدید شده و موجبات کمتر شدن اعتماد ما به آنان را فراهم آورده است لذا این روند می‌تواند مذاکرات را تحت شعاع قرار دهد.
قصور فوق‌العاده‌ای از سوی برخی مسئولین صورت گرفته است. نمی‌خواهم بگویم که این قصور تنها از سوی مسئولین وزارت خارجه صورت گرفته است ولی قطعاً مسئولین امنیتی و اجرایی ما هم از این تقصیر مبرا نیستند و هیچ عقل سلیمی نمی‌تواند بپذیرد که فردی وارد کشور شود و مسئولین ما هم بگویند که ما از برنامه‌ دیدارها، رفت‌وآمدها و ارتباطاتش مطلع نیستیم. با توجه به سابقه سوئی که از گذشته از سوی برخی هیات‌های دیپلماتیک خصوصاً اروپایی وجود داشته است وزارت خارجه باید تمهیدات لازم این امور را پیش بینی می‌کرد و برای انجام این سفر شروط لازم گذاشته می‌شد.

مسئولین وزارت خارجه باید در توضیحات خود افکار عمومی را قانع کنند

ما از مسئولین داخلی حمایت می‌کنیم و با توجه به اینکه اختیارات لازم به آنان برای مذاکرات هسته‌ای داده شده است باید در برابر برخی اهمال کاری‌ها و اشتباهات هم پاسخگو باشند. مسئولین وزارت خارجه نباید اجازه دهند مصالح و منافع مردم عزیز ما اینگونه خدشه دارد شود.
قبل از اینکه کار در مجلس شورای اسلامی به تذکر و سؤال نمایندگان از وزیر خارجه کشیده شود باید از سوی مسئولین عالی‌رتبه و مسئولین وزارت خارجه دلایل متقنی را بشنویم و حتماً کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم از پاسخ آنان اقناع شود در غیر این صورت طبیعی است که کار به صحن علنی مجلس برای تذکر و سؤال از وزیر امور خارجه و دیگر مسئولین  دولتی کشیده خواهد شد که در این صورت مسائل مختلفی مترتب این امر خواهد بود.»

عکس سید مهدی هاشمی

سید مهدی هاشمی

زندگینامه سید مهدی هاشمی

سید مهدی هاشمی

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا