بیوگرافی حسینعلی شهریاری – Hossein Ali Shahriari

حسینعلی شهریاری

حسینعلی شهریاری، در سال 1330 در شهرستان “زابل” واقع در سیستان و بلوچستان متولد شد. وی جراح و متخصص چشم و فارغ التحصیل از دانشگاه شهید بهشتی در سال 1365 بوده است. دکتر شهریاری، مسئولیت های سیاسی و اجرایی نظیر نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی دوره های هفتم و هشتم و نهم، ریاست کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی را بر عهده داشته است.

مسئولیت ها و سوابق اجرایی

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در ادوار هفتم، هشتم و نهم
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از سال 1389
عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران
عضو شورای اسلامی کردن دانشگاه ها و مراکز آموزشی
عضو شورای علمی انتخاب برگزیدگان جایزه پیامبر اعظم(ص)
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و قائم مقام وزیر در استان به مدت 12 سال
رییس قطب علمی چشم پزشکی کشور از سال 1380
مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مدت 14 سال
سرپرست سازمان منطقه ای بهداری و پایگاه منطقه ای انتقال خون سیستان و بلوچستان
عضو شورای مرکزی شاخه پزشکی مجمع جهانی اهل بیت(ع)
مسئول بسیج جامعه پزشکی استان سیستان و بلوچستان
بازرس ویژه شاخه فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در استان سیستان و بلوچستان
عضو هیأت برنامه ریزی انطباق امور پزشکی با موازین شرع
عضو شورای اخلاق در پژوهش های پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

عضویت در مراکز و سازمان ها

عضو شورای مرکزی جامعه متخصصین کشور
عضو شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی کشور
عضو ناظر مجلس بر لایحه خدمات مدیریتی کشور
عضو مجمع خیرین سلامت کشور
عضو هیأت امنای انجمن پیوند ریه ایران
عضو انجمن جهانی بیماری های التهابی چشم
عضو هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران
عضو هیأت امنای دانشگاه های علوم پزشکی زاهدان و زابل
عضو هیأت امنای دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشگاه زابل و دانشگاه جامع تکنولوژی
عضو هیأت امنای دانشگاه های آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان
عضو هیأت امنای بیمارستان شریعتی تهران و بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان
عضو هیأت جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان
عضو کمیته علمی بانک چشم جمهوری اسلامی ایران
عضو هیأت ممتحنه بورد چشم پزشکی کشور از سال 1367
عضو شورای آموزش پزشکی و تخصصی کشور به مدت 12 سال
عضو شورای بورس و ارتقای علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
عضو کمیته گزینش اساتید دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
عضو هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشکده علوم قرآنی زاهدان
رییس هیأت امنای حوزه علمیه خواهران زاهدان
دبیر انجمن اسلامی پزشکان استان سیستان و بلوچستان

فعالیت در نشریات

عضو هیأت علمی و تحریریه مجله چشم پزشکی “سینا”
سردبیر مجله علمی، پژوهشی “طبیب شرق”
مدیر مسوول هفته نامه “آوای ولایت”

فعالیت های آموزشی

دکتر شهریاری، استاد پایه 38 و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بوده و از سال 1367 تدریس در دانشگاه و تربیت متخصص و فوق تخصص در چشم پزشکی را در کارنامه علمی خود دارد.

آثار علمی و افتخارات

تألیف یک فصل از کتاب چشم پزشکی عمومی
انتشار 6 مقاله در نشریات فارسی و 11 مقاله در نشریات بین‌ المللی

افتخارات

اخذ نشان خدمت جمهوری اسلامی ایران به علت ارائه خدمات بهداشتی- درمانی و علمی از رئیس جمهور وقت در سال 1375
عضو برگزیده چشم پزشکان برجسته کشور در سال 1382
برگزیده همایش بزرگداشت سی سال سلامت در سال 1387 و اخذ لوح تقدیر از رییس جمهور وقت (محمود احمدی نژاد)
برگزیده جشنواره “ابن سینا” و اخذ جایزه برتر ابن سینا از دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1388

حمایت شهریاری از جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم

حسینعلی شهریاری در جریان انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با اشاره به اینکه با دکتر “جلیلی” ارتباط نزدیک دارد از وی حمایت کرد. وی نمایندگی حوزه سلامت دکتر جلیلی را برعهده داشت.
دکتر شهریاری در جمع معتمدین، ریش سفیدان و سران طوایف بلوچ و سیستانی در مسجد حضرت زینب(س) در 15 اردیبهشت ماه 1392 در خصوص حمایت از دکتر جلیلی اظهار داشت: «از چند سال قبل پس از حادثه انفجار مسجد علی ابن ابی طالب رابطه ام با دکتر جلیلی نزدیک شد و ایشان به مسائل امنیتی سیستان و بلوچستان توجه ویژه ای دارند.
حوزه سلامت دکتر جلیلی به من زنگ زد و گفت به نمایندگی ام در صدا و سیما حاضر شوم و اظهار داشت نظراتم را در حوزه سلامت قبول دارد و پس از ریاست جمهوری هم قطعا پیاده خواهد کرد.
برخی افراد عافیت طلب هستند و منتظر می مانند ببینند که چه کسی در نظرسنجی ها در صدر قرار می گیرد و سپس بروند و از وی حمایت کنند.
اما انتخابات به گفته امام(ره) و رهبری عرصه تکلیف هست و باید به اصلح ترین فرد رای بدهیم و بنده در میان کاندیداهای مذکور دکتر جلیلی را اصلح ترین فرد میدانم… تمام کسانی که شورای نگهبان صلاحیت انها را تایید کرده افراد مورد احترامی هستند ولی موظفیم با شناخت کامل از همه کاندیداها به اصلح ترین فرد رای بدهیم.
من به پشتوانه رای مردم از دکتر جلیلی حمایت کرده ام و اگر آبرو و عزتی در کشور و نزد مسوولین می باشد به خاطر رای است که مردم به من داده اند.»

واکنش دکتر شهریاری به برخی اظهارات نعیمه اشراقی

نعیمه اشراقی، نوه امام خمینی(ره)، در 25 مهر ماه 1392 و در صفحه فیسبوک خود به انتشار برخی لطیفه ها و خاطرات از امام خمینی(ره) پرداخت که این اقدام با واکنش بسیاری از شخصیت های سیاسی مواجه شد.
دکتر حسینعلی شهریاری در گفتگو با “عصر هامون” در 27 مهر ماه 1392، نسبت به این اقدام نعیمه اشراقی واکنش نشان داد و اظهار داشت: «مدتی است که از قول حضرت امام خمینی(ره) خاطرات و جملاتی بیان می شود که دور از واقع است که با اقدام “اشراقی” به اوج خود رسیده که می بایست دفتر نشر آثار امام(ره) نسبت به نقل قول های غیر واقعی و شایعات از حضرت امام خمینی(ره) موضع گیری کند و این نقل قول های غیر واقع را اصلاح و شبهات را برطرف سازد.
متاسفانه مسائل سیاسی برخی افراد را تحت تاثیر قرار داده و برای اینکه موقعیتی به دست آورند سعی در تحریف سخنان حضرت امام خمینی(ره) دارند.
اگر نقل قولی از امام خمینی (ره) می شود باید مستند، ثبت و ضبط شده باشد چرا که اینگونه برخورد ها خطرناک است و در شان شامخ امام راحل نیست که عده ای حقایق را وارونه نشان دهند و بخواهند بهره برداری سیاسی از آن به نفع خود نمایند.»

انتشار بیانیه در حمایت از راهپیمایی 9 دی در سال 1388

در تاریخ 9 دی ماه 1392، دفتر دکتر حسینعلی شهریاری بیانیه ای را در حمایت وی از راهپیمایی 9 دی در سال 1388، منتشر کرد. در متن این بیانیه آمده بود: «یوم الله 9 دی سال 1388 بدون شک یکی از ارزنده‌ترین سندهای افتخار نظام  مقدس جمهوری اسلامی ایران است که مردم بصیر و همیشه در صحنه ایران ثابت کردند که عدول از گفتمان انقلاب، امام راحل و رهبر معظم انقلاب را به هیچ وجه نمی‌ پذیرند.
در همین حال راهپیمایی کم سابقه و بلکه بی سابقه مردم شیعه و سنی استان نیز در 9 دی 1388 این پیام را به استکبار جهانی و سران فتنه و تمام دشمنان قسم خورده ایران اسلامی مخابره کرد که در راه دفاع از جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی ایران همیشه هوشیار و در صحنه هستند.
مردم سیستان و بلوچستان به همراه آحاد ملت ایران با حرکت خودجوش و پر شور خود در 9 دی ماه سال 1388 نشان دادند که با هیچ فردی تعارف ندارند، حتی اگر این افراد سابقه طولانی در مدیریت کشور و به ثمر نشستن نهال انقلاب داشته باشند، زیرا مردم این سخن گرانقدر امام خمینی(ره) را فراموش نکرده‌ اند که میزان حال افراد است.
اِی مردم در سال 1388 بزرگ‌ ترین نقض حقوق شهروندی بود، دولت تدبیر و امید اگر در پی استیفای حقوق شهروندان است، ابتدا باید با اصلی‌ترین ناقضان حقوق شهروندی مردم علیه رای 40 میلیونی ملت دست به کودتا زدند، برخورد کند و حامیان آنان را از دولت طرد کند.
ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل و شهدا و اعلام برائت خود از خط فتنه خواستار محاکمه و مجازات هر چه سریعتر سران فتنه هستیم و به تمام دشمنان خارجی و داخلی خود هشدار می‌ دهیم به همراه مردم در صورت تکرار فتنه 88 با شور انقلاب و حرکت عاشورایی خود طومار آنها را درهم خواهیم پیچید.»

واکنش شهریاری به سفر محمد رضا خاتمی به زاهدان

انتشار خبر سفر “محمد رضا خاتمی” به استان سیستان و بلوچستان در اسفند ماه 1392 سبب بروز واکنش های شدید در میان مردم، دانشجویان و برخی شخصیت های این استان شد.
حسینعلی شهریاری، طی سخنانی در سایت “عصر هامون” در 14 اسفند ماه 1392 در این خصوص گفت: «متاسفانه برداشت غلط افرادی مانند محمدرضا خاتمی این است که با روی کار آمدن دولت یازدهم زمینه فعالیت این گونه افراد که پیش از این در انزوای سیاسی قرار داشتند محیا شده است؛ و زمینه جولان و مانور سیاسی این افراد فراهم شده است؛ اما تفکرات این افراد از اساس اشتباه است.
محمدرضا خاتمی و جریان همسو با وی گمان می کند مردم اتفاقات سال 1388 را فراموش کرده اند. تغییرات مدیران سیاسی در استان سیستان و بلوچستان و حاکم شدن تفکرات سیاسی جدید، خاتمی را امیدوار کرده خود را احیا کند و تصور می کند می تواند تحرکاتی در استان سیستان و بلوچستان داشته باشد. قطعا مدیران سیاسی استان تن به خواسته غیر معقول و غیر قانونی حزب منحله مشارکت نخواهند داد.
برای این افراد در استان سیستان و بلوچستان فرش قرمز پهن نمی شود. این افراد تصور می کنند تفکر استاندار سیستان و بلوچستان تفکر زمان فرمانداری وی در تهران است بالاخره این گونه موارد میدان سنجش مدیران سیاسی استان است که چه مقدار از نظام و خط انقلاب حمایت می کنند و خط قرمزها را رعایت میکنند منتظر هستیم این شخص بیاید و شاهد اتفاقات و مشکلات بعد از حضور وی باشیم.
مردم غیور و غیرتمند سیستان و بلوچستان قطعاً اجازه نخواهند داد افرادی که از خط قرمزهای نظام جمهوری عبور کرده اند در استان جولان دهند. قطعاً اشخاصی مانند خاتمی و جریان همسو با او تفکر غلطی از فضای سیاسی سیستان و بلوچستان دارند. مسائل سیاسی استان با دیدگاه این افراد به طور قطع متفاوت است و خاتمی اجازه جولان در سیستان و بلوچستان را نخواهد یافت.
این قبیل افراد اگر با چنین تفکراتی سعی کنند به صحنه برگردند، قطعا باید قوه قضائیه با صلابت وارد میدان شوند و عرصه را برای این افراد تنگ کنند. قوه قضاییه و شخص دادستان به عنوان مدعی العموم زاهدان باید ورود کنند و مشخص نمایند آیا افرادی با آن سبقه سیاسی می توانند میتینگ برگزار کنند؟!!
اگر برخورد قاطع با این افراد می شد، اشخاصی مانند محمد رضا خاتمی اجازه جسارت دوباره را نمی یافت. در شرایط کنونی هم اگر آنها بخواهند از حد و حدود خود فراتر بروند باید قوه قضاییه با قدرت وارد میدان شود و جلوی تحرکات مشکوک این افراد گرفته شود.»

لغو سفر محمدرضا خاتمی به سیستان

بنا بر واکنش های صورت گرفته علیه سفر “محمد رضا خاتمی”، که قرار بود در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان به سخنرانی بپردازد سفر وی به این استان لغو شد.

نقش تأثیرگذار ولایت در نهاد انقلاب اسلامی از نگاه شهریاری

حسینعلی شهریاری، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) در 9 دی ماه 1392، با اشاره به نقش تأثیرگذار ولایت در نهاد انقلاب اسلامی و روند پیشرفت دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، گفت: «انقلاب اسلامی در این 35 سال به برکت رهنمودهای فرزانه مقام معظم رهبری از خیل عظیم گردنه‌های تهدید و تهاجمات دشمن عبور کرده است که با بررسی دقیق بر روی این تهدیدها و تهاجمات به درایت آگاهانه و دشمن‌شناسی دقیق رهبری پی خواهیم برد.
نداشتن بصیرت کامل، عدم دریافت اطلاعات کافی و شناخت از دشمن و درک موقعیت زمانه و همچنین توجه به منافع شخصی و جناح‌ بندی‌ ها را از عوامل مهم در ایجاد فتنه 88 بود. دشمنان انقلاب اسلامی همواره به دنبال رخنه و نفوذ در کشور هستند تا به هر نحوی حکومت اسلامی حاکم بر نظام مقدس جمهوری اسلامی را سرنگون کنند که در این خصوص همه باید هوشیار بوده و با بصیرت عمل کنیم.»

انتقاد از دولت پیرامون بحران آلودگی هوای تهران

در پی بحران آلودگی‌های تهران در پاییز و زمستان ۱۳۸۹ وی ضمن اشاره به خطرات آلودگی هوا برای مردم از دولت پیرامون عدم پرداخت تسهیلات دو میلیارد دلاری مترو تهران انتقاد کرد.

اظهارات پیرامون رهاسازی بیماران

در پی رهاسازی دو بیمار در حاشیه اتوبان خلیج فارس توسط عوامل یک بیمارستان دولتی که انتقادات وسیعی را بر انگیخت، وی پیش از تایید این موضوع توسط وزارت بهداشت به انکار این مسئله پرداخت. اظهارات وی انتقادات رسانه‌ها را در پی داشت. وی که عضو کمیسیون بهداشت مجلس بود به دفاع از وزارت بهداشت پرداخت و گفت :… بعید است واقعیت داشته باشد و بیشتر به نظر می‌رسد یک جوسازی سازی سیاسی علیه وزارت بهداشت در جریان است…. وزارت بهداشت حتی اگر می‌خواست این بیماران رها کند می‌توانست آنها را در خانه‌شان رها کند یا به بهزیستی تحویل دهد و در هر صورت دلیلی ندارد که بیماران را در کشتزار و کنار اتوبان رها کنند….. گرفتن عکس از ۲ بیمار با لباس بیمارستان هم دلیل قانع کننده‌ای نیست زیرا تهیه چنین عکس‌هایی کار ساده‌ای است و هر کسی می‌تواند این کار را انجام دهد….. سایت عصر ایران اظهارات وی را «اتفاقی غم انگیزتر از رها کردن بیماران در جاده‌های بیرون شهر» توصیف کرد.

عکس حسینعلی شهریاری

حسینعلی شهریاری

زندگینامه حسینعلی شهریاری

حسینعلی شهریاری

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا