بیوگرافی کامل نیوشا ضیغمی + عکس
زندگینامه و عکسهای نیوشاضیغمی همراه با تصاویر جدیدش
زمینه فعالیت: سینما
زاده: ۱۸ تیر ۱۳۵۹
مطابق با : ۹ ژوئیهٔ ۱۹۸۰
تهران
ملیت: ایران
پیشه: بازیگر – تهیه کننده
سالهای فعالیت: ۱۳۸۳ – تاکنون
همسر :: آرش پولاد خان
مدرک تحصیلی: لیسانس روانشناسی کودک از دانشگاه شهید بهشتی
نیوشاضیغمی در دورهمی
زندگی
نیوشا ضیغمی در 18 تیر 1359 در تهران بدنیا آمد وی فارغ التحصیل رشته روانشناسی کودک از دانشگاه شهید بهشتی تهران است.
نیوشا ضیغمی با شرکت در کلاسهای آزاد بازیگری کانون سینماگران جوان بازیگری را فراگرفت وبلافاصله بعداز فارغالتحصیلی ازاین کلاسها در مجموعهٔ تاریخی در چشم باد نقش یک دختر روستایی را ایفا کرد. نیوشا ضیغمی سپس در اولین تجربه سینمایی خود در فیلم تردست به کارگردانی محمدعلی سجادی ایفای نقش کردو همین فیلم سبب همکاری دوباره ضیغمی و محمد علی سجادی در فیلم شوریده گشت، ضیغمی برای بازی در این فیلم نامزد دریافت سیمرغ بلورین از بیست و چهارمین جشنواره فیلم فجر شدهاست. وی سپس در فیلمهای مواجهه، گناه من، بازی کرد ولی تمام این فیلمها بعد از چند سال تاخیر اکران محدود شدند و تواناییهای نیوشا در این فیلمها و مخصوصا شوریده چندان دیده نشد. اما سال ۸۵ سال نسبتا خوبی برای ضیغمی که تا آن زمان هیچ کدام از فیلمهایش اکران نشده بودند بود. با اکران فیلمهای پارک وی و مخصوصا اخراجیها بالاخره طلسم اکران نشدن فیلمهای وی شکست و نقش نرگس در فیلم اخراجیها با بازی ضیغمی برای مردم ماندگار شد. همچنین وی برای فیلم حس پنهان در بیست ششمین جشنواره فیلم فجر به طور مجمدد نامزد دریافت سیمرغ بلورین جشنواره شد. ضیغمی بعد از اکران اخراجیها پلههای ترقی را به سرعت پی نمود و در سالهای ۸۶ و ۸۷ با فیلمهای قرنطینه، تلافی و توفیق اجباری جای خود را در سینما تثبیت کرد. اما بعد از اکران این فیلمها نیوشا دیگر حاضر به بازی در هر فیلمی نبود و حدود یک سالی در هیچ فیلمی بازی نکرد در عوض دفتر سینمایی را گشود تا در این دفتر از فیلمهای خوب سینمایی حمایت شود و با این کار وی پا به عرصه تهیه کنندگی گذاشت. ضیغمی سپس درفیلمهایی همچون اخراجیها ۲، زمهریر، دموکراسی تو روز روشن، پرستوهای عاشق، پرتقال خونی، دختر شاه پریون، سرخابی، چارسو ایفای نقش کرد.
سرمایه گذاری بر روی فیلم پرتقال خونی به کار گردانی سیروس الوند اولین تجربه ضیغمی در عرصه تهیه کنندگی است.
یوشا ضیغمی با بازی در فیلم «شوریده » گامی بزرگ در سینما برداشت و با حضور در جشنواره ۲۴ فیلم فجر باعث شد نامزد دریافت تندیس بهترین بازیگر نقش اول زن شود و با هدیه تهرانی رقابت کند. که خودش گوشه ایی از موفقیتش را بازی در فیلم «شوریده» و همکار اش با محمدعلی سجادی می داند.«مواجهه » که در جشنواره ۲۴ فیلم فجر هم حضور داشت باعث شد تا داوران جشنواره نگاه حرفه ایی روی نیوشا داشته باشند و او را جز بازیگران حرفه ایی قرار دهند.
نیوشا ضیغمی در سال ۱۳۸۵ بازی خود رادر «پارک وی » به اتمام رساند. «پارک وی » مطمئنا یکی از کارهای ارزشمند او ست به خاطر کار کردن با کارگردان بزرگی همچون فریدون جیرانی.اما نیوشا زیاد در بازی در این فیلم راضی نیست چون در زمان منتاژ فیلم سکانس های خوب نیوشا را خذف کر ده بودند.
اما در جشنواره ۲۵ فیلم فجر هم حضور خوبی داشت با سه فیلم «پارک وی » «اخراجی ها » و «گناه من» که در این فیلم با حمید گودرزی همبازی بوده است که در این میان کار ده نمکی یعنی «اخراجی ها» با استقبال مردم روبرو شد ودر ایام عید در حال اکران است که در آن فیلم که تنها فیلم اکران شده از اوست حضور درخشانی داشته است و از نظر خیلی از سینماگران آینده روشنی در انتظار اوست.
زندگی خصوصی نیوشا ضیغمی:
پدر و مادر نیوشا ضیغمی:
نیوشا ضیغمی فرزند محسن ضیغمی و فهیمه رستم پور است.
خواهر نیوشا ضیغمی:
روشا ضیغمی زاده 29 دی ماه 1369 از بازیگران سینما می باشد. روشا ضیغمی دانشجوی رشته مترجمی زبان انگلیسی و کار هنری را با گرافیک آغاز کرده است. اولین تجربهٔ وی در عرصه بازیگری بازی در فیلم کوتاه چهار به کارگردانی پیمان عباسی است و همچنین او در فیلمی به نام چهارسو با خواهرش همبازی شد.
همسر نیوشا ضیغمی:
شا ضیغمی متولد شهر اصفهان است و شغل او تجارت نقره میباشد.
نحوه آشنایی و چگونگی ازدواج نیوشا ضیغمی و همسرش آرش پولادخان
حکایت آشنایی من و آرش در نوع خودش بسیار جالب است چون او من را قبل از آشنایی مان به شکل رسمی به واسطه فیلم هایم می شناخت و همین قضیه باعث شد که از قبل، پیش فرض هایی نسبت به من داشته باشد. در هر حال آشنایی و ازدواج با او یکی از بهترین اتفاق های زندگی ام بود.
آرش پولادخان:حق با نیوشاست. من مدت ها قبل از اینکه با نیوشا آشنا شوم دوست داشتم با او ازدواج کنم و یک جورایی او را همسر آینده خودم می دیدم اما تنها دلشوره ام این بود که نیوشا با تصویری که از او در کارهایش می بینم فاصله داشته باشد، از طرفی دوست نداشتم که صرفاً به او به عنوان یک هوادار نزدیک شوم به همین خاطر کلی دودوتا چهارتا کردم تا بالاخره به این نتیجه رسیدم تا از طریق سرمایه گذاری در فیلمی به او نزدیک شوم که خوشبختانه این اتفاق افتاد اما نکته مهم در مورد او این بود که به مراتب از آنچه که فکر می کردم صادق و مهربان تر بود.
ملاک ازدواج نیوشا ضیغمی
راستش را بخواهید مهم ترین ملاک من برای ازدواج شخصیت و ادب و احترام بود. من در بدترین شرایط نمی توانم بی ادب باشم و نمی توانستم با مردی که احترام نگذارد و بددهن باشد، ازدواج کنم.
مهریه نیوشا ضیغمی
آرش این ویژگی خوب را دارد که با احترام برخورد می کند و همراه و دوست واقعی من است. خیلی طول کشید که او را انتخاب کردم اما شرط و شروطی نگذاشتم که به زور آنها رابطه را حفظ کنم. مهریه ام یک سکه است. نمی توانم درک کنم که 2 خانواده سر تعداد سکه با هم چانه می زنند.
مخالفت پدر و مادر نیوشا ضیغمی برای بازیگری:
وقتی می خواستم وارد بازیگری شوم مادرم مخالفت نمی کرد ولی آن دید مادرانه نسبت به آینده من را در نظر می گرفت اما پدرم با بازیگر شدن من زیاد موافق نبود. پدرم اصولا کارهای علمی را دوست داشته و دارد و ترجیح می داد من پزشک یا مهندس شوم تا بازیگر! وقتی وارد این عرصه شدم و با کار آقای جوزانی شروع کردم و پس از آن هم بلافاصله وارد سینما شدم، در همان سال اول نتیجه خوبی حاصل شد، پدرم تغییر موضع داد و با کار من موافقت کرد.
خانه داری نیوشا ضیغمی
در زندگی شخصی ام زمانی که درگیر کار خاصی نباشم گاهی درست عین یک زن خانه دار رفتار می کنم و درگیر کارهای خانه نظیر طبخ غذا، شستن لباس و اتوکشی و گردگیری خانه هستم البته اگر پای تعریف از خود نگذارید باید بگویم دستپختم هم به نسبت خوب است.
فیلمشناسی
راستش را بگو (محمدرضا آهنج , ۱۳۹۰) (سریال تلویزیونی)
فیتیله و ماه پیشونی (آرش معیریان، ۱۳۹۰)
گشت ارشاد سعید سهیلی ۱۳۹۰
چارسو (فرهاد نجفی، ۱۳۸۹)
دختر شاه پریون (کامران قدکچیان، ۱۳۸۹)
سرخابی (محمد آهنگرانی، ۱۳۸۹)
پرتقال خونی (سیروس الوند، ۱۳۸۹)
پرستوهای عاشق (فریال بهزاد، ۱۳۸۹)
زمهریر (علی روئینتن، ۱۳۸۹)
دموکراسی تو روز روشن (علی عطشانی، ۱۳۸۸)
اخراجیها ۲ (مسعود دهنمکی، ۱۳۸۷)
تلافی (سعید اسدی، ۱۳۸۶)
توفیق اجباری (محمدحسین لطیفی، ۱۳۸۶)
قرنطینه (منوچهر هادی، ۱۳۸۶)
اخراجیها (مسعود دهنمکی، ۱۳۸۵)
پارک وی (فریدون جیرانی، ۱۳۸۵)
حس پنهان (مصطفی رزاقکریمی، ۱۳۸۵)
گناه من (مهرشاد کارخانه، ۱۳۸۵)
تردست (محمدعلی سجادی، ۱۳۸۳)
شوریده (محمدعلی سجادی، ۱۳۸۳)
مواجهه (سعید ابراهیمیفر، ۱۳۸۳)
در چشم باد (مسعود جعفریجوزانی، ۱۳۸۲) (سریال تلویزیونی)
جوایز
جوایز سیمرغ بلورین
نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن از ۲۴ جشنواره فیلم فجر برای فیلم شوریده.
نامزد دریافت جایزه از ۲۶ جشنوارهٔ فیلم فجر برای فیلم حس پنهان.
تصاویر نیوشا ضیغمی
هرچی باشه بازیگریشو دوس دارم.واقعا ً هم جذابه؟
نیمه ی گمشده ی منه
کجا خوشکله….سرتا پاش عملیه….هرکسی هم این قدر عمل کنه خوشکل میشه….اون آرایش و گریم و عملی که اون کرده رو اگه من بکنم ،نفر اول تو میس ورد می شم.
سلام…. بازیگر خوبیه…. چرا هیچکس هیچ نظری نداده؟؟؟!!!!
سلام .بله بازیگر خیلی خوب و خوشگلیه نظر دادم حالا چطور
نیوشا بازیگر خیلی خوبیه من عاشقشم