بیوگرافی فرج الله سلحشور + عکس

بیوگرافی فرج الله سلحشور + عکس

 

 فرج الله سلحشور, بیوگرافی فرج الله سلحشور, زندگینامه فرج الله سلحشور, شغل فرج الله سلحشور, فرج الله سلحشور کیست, همسر فرج الله سلحشور, فرزندان فرج الله سلحشور, فیلم های فرج الله سلحشور, ازدواج فرج الله سلحشور, مصاحبه با فرج الله سلحشور, Farajullah Salahshur

 

فرج‌الله سلحشورنیا معروف به فرج‌الله سلحشور (زاده: ۱۳۳۱ قزوین) بازیگر، چهره‌پرداز، نویسنده و کارگردان ایرانی است. او فعالیت هنری خود را با بازی در فیلم توبه نصوح (۱۳۶۱) به کارگردانی محسن مخملباف آغاز کرد. سلحشور در سال‌های اخیر کارگردانی مجموعه‌های تلوزیونی تاریخی-مذهبی چون ایوب پیامبر، اصحاب کهف و یوسف پیامبر را برای صداوسیمای جمهوری اسلامی بر عهده داشته است.خانه سینما در مرداد ۱۳۸۸ در پی برخی اظهارات وی از او شکایت کرد.

زادروز : ۱۳۳۱

قزوین

ملیت : ایرانی

پیشه : بازیگر، نویسنده، تهیه کننده، فیلمنامه نویس و کارگردان

سال‌های فعالیت : ۱۳۶۱ تا کنون

 

گرایش سیاسی

سلحشور از حامیان محمود‌ احمدی‌نژاد محسوب می‌شود.در جریان انتخابات ریاست جمهوری، سلحشور از احمدی نژاد حمایت کرد و او را مالک اشتر زمان خواند.او همچنین مورد تقدیر رهبر ایران قرار گرفته است. کارگردانی مجموعه تلویزیونی یوسف پیامبر باعث نزدیکی بیشتر وی با حکومت شد تا جایی که سلحشور و دیگر عوامل تولید این سریال با رهبر جمهوری اسلامی دیدار کردند اندکی بعد در مراسمی تحت عنوان تجلی اراده ملی از سلحشور تقدیر شد.

 

ارتباط با حوزه علمیه قم

به گزارش خبرگزاری فارس، در آیین اختتامیه تجلی اراده ملی؛ فرج‌الله سلحشور جایزه خود را به حوزه علمیه قم تقدیم کرد. سلحشور هنگام دریافت جایزه خود گفت:

    یوسف پیش از آنکه خروجی و حاصل سینما باشد، حاصل زحمات علمای دین و خروجی تفاسیر علمای اسلام عزیز است…آنچه در فیلم حضرت یوسف (ع) دیدید حاصل آموخته‌های من از محضر بزرگان دین است و لذا بیش از آنکه لایق این هدیه بدانم، آن را به حوزه علمیه قم تقدیم می‌کنم.

در ادامه مراسم یکی از روحانیون حاضر در مراسم، به نمایندگی از حوزه علمیه قم، جایزه فرج‌الله سلحشور را دریافت کرد.

 

محکومیت به دلیل سرقت ادبی

در ۱۵ فرودین ۱۳۸۹ شعبه ویژه رسیدگی به جرایم کارکنان دولت فرج‌الله سلحشور را به جرم سرقت ادبی از طریق رونویسی فیلمنامه سریال یوسف پیامبر از مجموعه کتاب و فیملنامه دوجلدی «یوسف صدیق» اثر شهاب‌الدین طاهری به ۳ سال حبس و پرداخت جریمه ۱٫۵ میلیارد تومانی محکوم کرد.

 

البته سلحشور خبر محکومیتش را تکذیب کرد و گفت:

    …من فکر می کنم این دوستان پول گرفته‌اند تا خبرهای دروغ را همه‌جا منعکس و بدون اجازه منتشر کنند…ایشان یعنی عباس بابویهی ریاست هیات کارشناسی پرونده شکایت شهاب الدین طاهری را اکثر دوستان در سینما می‌شناسند. حتی یک اثر قابل دفاع ندارند. لذا وی نمی‌تواند این هیات را کارشناسی کند. البته در انتها دادگاه حکم برائت وی را صادر نمود.

 

ماجرای تشبیه سینمای ایران به فاحشه‌خانه

سلحشور روز ۲۳ مهر ۱۳۹۰ در گفتگو با پانا با انتقاد از تلاش یک تهیه کننده برای دعوت از آنجلینا جولی گفت: «آمدن آنجلینا جولی به ایران اتفاق خوبی است برای سینمایی که فاحشه‌خانه‌است. این سینما باید هم برای ادامه فعالیت خود فاحشه بین‌المللی بیاورد.»

هنرمندان بسیاری این سخنان را شرم‌آور دانستند یا خواستار کناره‌گیری او از سینما شدند که از جمله می‌توان به ترانه علیدوستی، پگاه آهنگرانی، نگار جواهریان، هانیه توسلی، باران کوثری، رویا تیموریان و داوود رشیدی اشاره کرد. در حالی که خبرگزاری پانا متن صوتی سخنان او را در اختیار دارد او اظهار نظر کرد: «من در آن گفت‌وگو گفتم چرا با وجود این همه بازیگر خوب ایرانی، باید یک بازیگر هرزه بین‌المللی بیاورید.»«فرج‌الله سلحشور» تهیه‌کننده و کارگردان سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی فارس درخصوص انتشار گفت‌وگو وی با یکی از سایت‌ها مبنی بر اینکه «هنرپیشه‌های زن ایران خودشان یک پا آنجلینا جولی هستند و سینمای ایران باید هم برای ادامه فعالیت خود فاحشه بین‌المللی بیاورد»، با بیان این که این مطلب بد منعکس شده است، گفت: در میان بازیگران ایران، انسان‌های پاک، هنرمند و فرهیخته وجود دارد. من در آن گفت‌وگو گفتم چرا با وجود این همه بازیگر خوب ایرانی، باید یک بازیگر هرزه بین‌المللی بیاورید.

وی افزود: منظور من این بود که آوردن یک بازیگر هرزه خارجی، پایین آوردن شأن سینمای ایران و بازیگران زن است.

سلحشور ادامه داد: ممکن است در بازیگران زن ایران،افراد نابابی هم وجود داشته باشد ولی بسیاری از آن‌ها انسان‌های سالم و درستی هستند که به نظرم این اقدام اهانت به خود بازیگران سینمای ایران است.

 

ادعای آتش زدن سینما

او می‌گوید «قبل از انقلاب اسلامی ماهیت سینما برای مردم روشن بود و خانواده‌های مذهبی با سینما و تلویزیون هیچ کاری نداشتند و ما به خوبی می‌دانستیم که سینما کانال ورود فرهنگ بیگانه به کشور ما است… من جزء کسانی بودم که قبل از انقلاب سینما آتش زدم و متأسفانه بعد از انقلاب برای همان سینماها موزه درست شد و هنوز هم از آنها حمایت می‌شود.» از آنجا که در مقطعی که "پیش از انقلاب" خوانده می شود، به جز سینما رکس، سینمایی آتش زده نشده و در آستانه پیروزی انقلاب سینماهایی آتش زده شد، برخی احتمال می‌دهند که منظور سلحشور آتش زدن همان سینما است.

 

فیلم‌شناسی

    (۱۳۶۱) توبه نصوح (محسن مخملباف) بازیگر

    (۱۳۶۳) گورکن (محمدرضا هنرمند) بازیگر، چهره پرداز

    (۱۳۶۵) پرواز در شب (رسول ملاقلی‌پور) بازیگر

    (۱۳۶۷) انسان و اسلحه (مجتبی راعی) بازیگر، تهیه کننده

    (۱۳۷۲) ایوب پیامبر (فرج‌الله سلحشور) بازیگر کارگردان فیلمنامه نویس

    (۱۳۷۶) دنیای وارونه (شهریار بحرانی) بازیگر

    (۱۳۷۶) اصحاب کهف (فرج‌الله سلحشور) کارگردان

    (۱۳۸۶) یوسف پیامبر (فرج‌الله سلحشور) بازیگر، تهیه کننده، نویسنده

 

 فرج الله سلحشور, بیوگرافی فرج الله سلحشور, زندگینامه فرج الله سلحشور, شغل فرج الله سلحشور, فرج الله سلحشور کیست, همسر فرج الله سلحشور, فرزندان فرج الله سلحشور, فیلم های فرج الله سلحشور, ازدواج فرج الله سلحشور, مصاحبه با فرج الله سلحشور, Farajullah Salahshur

 

 فرج الله سلحشور, بیوگرافی فرج الله سلحشور, زندگینامه فرج الله سلحشور, شغل فرج الله سلحشور, فرج الله سلحشور کیست, همسر فرج الله سلحشور, فرزندان فرج الله سلحشور, فیلم های فرج الله سلحشور, ازدواج فرج الله سلحشور, مصاحبه با فرج الله سلحشور, Farajullah Salahshur

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا