بیوگرافی گیتی قاسمی و همسرش + عکس فرزندان
بیوگرافی گیتی قاسمی و همسرش
بیوگرافی گیتی قاسمی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون از تاریخ تولد و داستان زندگی و ورود به عرصه بازیگری تا شهرت و ازدواج و ناگفته های زندگی شخصی اش را می خوانید. با بیوگرافی ها همراه باشید.
- نام کامل : گیتی قاسمی
- تاریخ تولد : 16 مرداد 1355
- محل تولد : ملایر – همدان – ایران
- حرفه : بازیگر و کارگردان
- سال های فعالیت : 1375 تاکنون
- اینستاگرام گیتی قاسمی
زندگی شخصی و تحصیلات
گیتی قاسمی، بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون، 16 مرداد ماه 1355در ملایر استان همدان چشم به جهان گشود. پدرش از اسرای آزاد شده از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق بوده و یک برادر به نام «همایون » دارد.
گیتی قاسمی در سال 1381 از دانشکده هنر های زیبای دانشگاه تهران فارغ التحصیل شده و لیسانس خود را در رشته «کارگردانی» اخذ نموده است.
شروع با تئاتر
گیتی قاسمی در سال 1376، هنگامی که 21 سال داشت، با نمایش «دژهوش ربا» به کارگردانی تاجبخش فناییان، در تالار وحدت تهران روی صحنه رفت و نخستین تجربه بازیگری اش را کسب کرد.
در قاب تلویزیون
گیتی قاسمی در سال 1386 و پس از 10 سال تجربه بازی در تئاتر، با ایفای نقش در سریال «حیاط خلوت» از مرکز سیمای قم وارد قاب تلویزیون شد.
سپس در سریال «پیامک از دیار باقی» به کارگردانی سیروس مقدم که نوروز 1387 از شبکه 1 سیما پخش می شد، بازی موفقی را از خود به نمایش گذاشت و با بازیگرانی از جمله محمدرضا شریفی نیا، افسانه بایگان و حمید لولایی همبازی شد.
ورود به عرصه سینما
گیتی قاسمی در سال 1391 و با نقش آفرینی در سینمایی «جا به جا» ساخته علی توکل نیا وارد عرصه سینما شد و نقش یک مادربزرگ را بازی کرد.
ادای دین به مادرم
گیتی قاسمی در سال 1395 در سینمایی «ویلایی ها» به کارگردانی منیر قیدی به ایفای نقش پرداخت.
این فیلم روایتگر داستان زندگی خانواده سپاه و ارتش در سال 1365 است. گیتی قاسمی در مورد بازی در این فیلم می گوید:”دوران کودکی ام در همین شهری گذشت که لوکیشن فیلم ویلایی ها بود، من به مدت 20 سال در اندیمشک زندگی کردم و بازگشت به آنجا پس از سالها، برایم یادآور خاطراتم بود! بازی کردن من در این فیلم در واقع ادای دین به مادرم بود، این فیلم در واقع به نوعی روایتگر زندگی مادرم بود، پدرم در دوران جنگ اسیر شده بود و چون نامش در لیست هلال احمر نبود چندین سال مفقود الاثر بود و مادرم به سختی زندگی میکرد، در حقیقت این فیلم ادای دین به تمام افرادیست که در جبهه ها برای مردم جنگیدند و هرگز دیده نشدند!.”
آثار مهم و برجسته
از جمله آثار موفق و ماندگار گیتی قاسمی می توان به : سریال «گاهی به پشت سر نگاه کن»، سریال «جراحت»، فیلم «ویلایی ها»، سریال«چک برگشتی»، «نامه آخر»، سریال «پایتخت»، سریال «زیرخاکی»، «نیسان آبی»، «متری شیش و نیم»، «جادوگر» و… اشاره کرد
جوایز و افتخارات
گیتی قاسمی در سال 1395 برای هنرنمایی در دو فیلم «ویلایی ها» و «سد معبر» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر شد.
وی همچنین 11 جایزه از جشنواره های مختلفی از جمله : بانو، میثاق، ماه، رضوی، فجر، مقاومت، فجر دانشگاهی، دفاع مقدس، نمایشگاه های کوتاه و … دریافت کرده است.
وی همچنین در سال 1388 برای بازی در نمایش «قصیده شب نمناک» موفق به کسب تقدیر ویژه شب بازیگر خانه تئاتر شد.
ازدواج و همسر گیتی قاسمی
گیتی قاسمی مدت هاست که ازدواج کرده و ثمره این ازدواج تولد دو پسر است که پسر بزرگش «مهیار» نام دارد.
جالب است بدانید که پسر بزرگش مهیار نیز در عرصه های هنری نظیر بازیگری و موسیقی فعالیت می کند.
مسئولیت پذیری
گیتی قاسمی به گفته خودش در قبال نقش هایی که به او داده می شود بسیار احساس مسئولیت می کند وی می گوید:” برای هر نقشی حتی اگر کوتاه باشد همیشه از جان و دل مایه میگذارم و سعی میکنم آنرا بدرستی بازی کنم تا به خوبی دیده شود!
فرقی ندارد برای بازی در آن نقش جایزه بگیرم یا نه! به هرحال نسب به بازیگری و صحنه تئاتر احساس مسئولیت می کنم.”
شباهت ابراهیم حاتمی کیا
گیتی قاسمی، ابراهیم حاتمی کیا را یک استاد می داند و می گوید:”او تنها کسی است که در طول این همه سال همیشه بر اعتقاداتش پایبند بوده و راه خود را بدون توقف ادامه می دهد!
وی ادامه داد :”من از لحاظ ایده، افکار و اعتقادات بسیار به او شبیهم! پرا که من نیز بچه جنگم و پدرم جانباز هشت سال دفاع مقدس است!”
کارگردانی
همانطور که پیش تر گفتیم، گیتی قاسمی لیسانس کارگردانی دارد، از این رو علاوه بر بازیگری در زمینه کارگردانی تئاتر نیز فعالیت می کند، وی در سال 1397 و پس از سالها بازی در سینما و تلویزیون، نمایش «خروج ممنوع» به تهیه کنندگی سیامک عباسی را کارگردانی کرد و روی صحنه برد.
صحبت با لهجه های مختلف
گیتی قاسمی در آثار مختلفی با لهجه های مختلفی صحبت کرده است، وی در این باره می گوید:”با معاشرت با افرادی که با یک لهجه یا زبان دیگر صحبت می کنند، توانستم آنها را یاد بگیرم و در فیلم ها و سریال های مختلفی با لهجه های گوناگومی صحبت کردم، البته در سریال «زیر خاکی» با لهجه لری که زبان مادری ام است صحبت کردم.”
فیلم شناسی گیتی قاسمی
کار سینمایی
- حکم تجدیدنظر – 1398
- خروج – 1398
- متری شیش و نیم – 1397
- جان دار – 1397
- کلمبوس – 1397
- آقای سانسور – 1396
- سد معبر – 1395
- سرطان – 1395
- والدراما – 1395
- ویلایی ها – 1395
- چهارشنبه – 1394
- امروز – 1392
- حراج – 1392
- جابهجا – 1392
کار تلویزیونی
- حیاط خلوت – 1386
- پیامک از دیار باقی – 1386
- رستگاران – 1388
- شاید برای شما هم اتفاق بیافتد – 1388
- جراحت – 1389
- پایتخت 1 – 1389
- سقوط آزاد – 1390
- چک برگشتی – 1390
- مخمصه – 1392
- گاهی به پشت سر نگاه کن – 1394
- در قصه ها زندگی می کنند – 1395
- روزهای بهتر – 1396
- کامیون – 1396
- زیرخاکی 2 – 1400
- زیر خاکی 3 – 1401
شبکه خانگی
- سال های دور از خانه – 1397
- سیاوش – 1400
- نیسان آبی – 1400
- جادوگر – 1401
بیوگرافی گیتی قاسمی | بیوگرافی ها دات کام