بیوگرافی بنیامین نتانیاهو + عکس

بیوگرافی بنیامین نتانیاهو + عکس

 

 نتانیاهو, بنیامین نتانیاهو, بیوگرافی نتانیاهو, زندگینامه نتانیاهو, عکسهای نتانیاهو, همسران نتانیاهو, فرزندان نتانیاهو, خانواده نتانیاهو, سن نتانیاهو, اظهارات جدید نتانیاهو, فیسبوک نتانیاهو, سایت نتانیاهو, کتابهای نتانیاهو, ملیت نتانیاهو, دین نتانیاهو, حزب نتانیاهو, فعالیتهای سیاسی نتانیاهو, همه چیز درمورد نتانیاهو, آخرین اخبار از نتانیاهو, مواضع نتانیاهو, ایران, فلسطین, امریکا, اسرائیل, تحصیلات نتانیاهو, تولد نتانیاهو, مرگ نتانیاهو, تروریسم بین‌المللی, رهبر حزب لیکود, بی بی نتانیاهو, Netanyahu, Benyamin Netanyahu

 

بنیامین «بی‌بی» نتانیاهو (به عبری: בִּנְיָמִין "ביבי" נְתַנְיָהוּ) (زادهٔ ۲۱ اکتبر ۱۹۴۹ در تل آویو) نخست‌وزیر کنونی اسرائیل (از ۱۸ ژوئن ۱۹۹۶ تا ۶ ژوئیه ۱۹۹۹ و از ۱ آوریل ۲۰۰۹ تاکنون) و رهبر کنونی حزب لیکود است. وی تنها نخست‌وزیر تاریخ اسرائیل است که پس از تأسیس این کشور به دنیا آمده است.

تولد :۲۱ اکتبر ۱۹۴۹

تل آویو, اسرائیل

ملیت : اسرائیلی

حزب سیاسی : لیکود

همسر    

    میریام وایزمن (ازدواج ۱۹۷۲–طلاق ۱۹۷۸(

    فلور کیتس (ازدواج ۱۹۸۱–طلاق ۱۹۸۴)

    سارا بن آرتزی (ازدواج ۱۹۹۱)

خانواده:

 بنزیون نتانیاهو (پدر)

    یوناتان نتانیاهو (برادر)

    ایدو نتانیاهو (برادر)

فرزندان :۳

محل اقامت : اورشلیم, اسرائیل

محل تحصیل : مؤسسه فناوری ماساچوست

دین : یهودی سکولار

وب‌گاه : www.netanyahu.org.il

وفاداری : اسرائیل

خدمت/شاخه : نیروهای دفاعی اسرائیل

سال‌های خدمت : ۱۹۶۷–۱۹۷۳

درجه : کاپیتان

یگان : سایرت متکل

رزم‌ها/جنگ‌ها : جنگ استنزاف, جنگ یوم کیپور

 

نتانیاهو در اوت ۲۰۰۵ در اعتراض به طرح خروج شهرک‌نشینان اسرائیلی از غزه از پست خود در وزارت دارائی اسرائیل استعفا داد و از کابینه آریل شارون خارج شد. او در اوت ۲۰۰۶ دوباره به ریاست حزب لیکود رسید.

 

زندگی‌

بنیامین نتانیاهو در سال ۱۹۴۹ میلادی در شهر تل آویو متولد شد. مادر او زیلا و پدر او پروفسور بن‌زیون نتانیاهو است. او در اورشلیم بزرگ شده است، و خانواده او بین سال‌های ۱۹۵۶ تا ۱۹۵۸، و دوباره بین ۱۹۶۳ تا ۱۹۶۷، مدتی در ایالت متحده آمریکا زندگی کردند.

در سال ۱۹۶۷ به اسرائیل بازگشت و به عضویت در یگان تکاوری فوق ویژه ستاد کل فرماندهی و عملیات ارتش اسرائیل به نام یگان سایرت متکل پیوست. او دوباره در سال ۱۹۷۲ به آمریکا بازگشت و تحصیلات خود را در مؤسسه فناوری ماساچوست آغاز کرد.

هنگامی که یوم کیپور در سال ۱۹۷۳ آغاز شد، او به اسرائیل بازگشت و به نیروهای جنگنده کانال سوئز و ارتفاعات جولان پیوست. پس از اتمام جنگ، به بوستون بازگشت و کارشناسی خود در رشته معماری را به پایان رساند، کارشناسی ارشد در رشته مدیریت اجرایی دریافت کرد،و سپس به تحصیل علوم سیاسی در دانشگاه هاروارد پرداخت.

در طی سال‌هایی که در بوستون تحصیل می‌کرد، با همسر اولش میریام ملاقات کرد و با او ازدواج کرد و فرزند اول خود به نام «نوا» را به دنیا آوردند. پس از فارغ‌التحصیلی از هاروارد، در یک دفتر مشاوره مالی مشغول به کار شد، و همچنین به فعالیت‌های اطلاعاتی اسرائیل در آمریکا پرداخت.

یوناتان، برادرش که از فرماندهان عملیاتی یگان ویژه سایرت متکل بود، در تاریخ ۴ ژوئیه ۱۹۷۶ میلادی و در جریان عملیات آزادسازی مسافران اسرائیلی هواپیمایی فرانسه که توسط چریک‌های فلسطینی به گروگان گرفته شده و به اوگاندا منتقل شده بودند، کشته شد. وی از قهرمانان ملی در اسرائیل به شمار می‌رود.

 

تحصیلات

بنیامین نتانیاهو دارای مدرک کارشناسی در رشته معماری و کارشناسی ارشد در مدیریت اجرایی از دانشگاه‌ام‌آی‌تی است. وی مدرک دکترای خود را از هاروارد در رشته علوم سیاسی کسب کرده است.

 

مواضع نسبت به اختلاف اسرائیل و فلسطین

بنیامین نتانیاهو، وعده‌های انتخاباتی متعددی را در راستای انتخابات سراسری اسرائیل (۲۰۰۹) داد. از آن‌جمله، وی در دیدار از شهر اشکلون وعده داد که در صورت دستیابی به مقام نخست‌وزیری اسرائیل، حکومت حماس در نوار غزه را سرنگون خواهد کرد.

 

شهرک‌های یهودی‌نشین

بنیامین نتانیاهو همچنین وعده داده است تا «رشد طبیعی شهرک‌های یهودی‌نشین در کرانه باختری رود اردن را ادامه دهد، با برچیدن شهرک‌ها مخالفت کند، از دادن امتیاز درباره تقسیم اورشلیم به فلسطینی‌ها خودداری ورزد و سرانجام این‌که به توافقات پشت‌پرده دولت‌مردان سابق اسرائیل با حکومت خودگردان فلسطین تعهدی نداشته باشد».

 

اظهار نظر درباره امکان بازگشت به مرزهای ۱۹۶۷

در ویدیویی که از نتانیاهو در سال ۲۰۰۱ بدون آگاهی خودش ضبط شده است، درباره معاهده اسلو می‌گوید: «قبل از انتخابات از من پرسیدند که آیا به معاهدات اسلو پایبند خواهم بود. من گفتم که خواهم بود، ولی … معاهدات را طوری تفسیر خواهیم کرد که از پیش‌تازی به سمت مرزهای ۶۷ جلوگیری کنم».

در سال ۲۰۱۱ در سخنرانی که درباره کنگره آمریکا انجام داد، نتانیاهو بازگشت به مرزهای ۱۹۶۷ را رد کرد.او آمادگی اسرائیل را برای «سازش‌هایی دردناک» جهت دستیابی به صلح با فلسطینیان اعلام کرد. نتانیاهو همچنین با تقسیم اورشلیم (بیت‌المقدس) و حق بازگشت آوارگان فلسطینی و خانواده‌هایشان مخالفت کرد. نتانیاهو گفت که اسرائیل آماده است شماری از آبادی‌های مناقشه‌برانگیز یهودی‌نشین در کرانه‌ی باختری رود اردن را واگذار کند، ولی چند آبادی نیز به خاک اسرائیل منضم خواهند شد.

 

کشور مستقل فلسطینی

در تاریخ ۱۴ ژوئن ۲۰۰۹ میلادی، بنیامین نتانیاهو، در سخنرانی در دانشگاه تل‌آویو برای اولین بار با تشکیل کشور مستقل فلسطینی به طور مشروط موافقت کرد. او بازگشت آوارگان فلسطینی را منتفی و اورشلیم را پایتخت واحد و ابدی اسرائیل دانست و غیرنظامی‌شدن مناطق فلسطینی و به رسمیت‌شناختن اسرائیل، به عنوان یک دولت یهودی از سوی فلسطینی‌ها را پیش‌شرط موافقت با تشکیل کشور فلسطینی دانست.

 

مواضع نسبت به ایران

بنیامین نتانیاهو از مخالفین سرسخت دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است و آن را مهمترین تهدید برای موجودیت و امنیت اسرائیل قلمداد می‌کند.

در پی اعتراضات مردمی اصلاح طلبان نسبت به نتایج اعلام‌شده در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، بنیامین نتانیاهو «شجاعت باورنکردنی» هواداران اپوزیسیون در ایران را مورد ستایش قرار داد و تصریح کرد که مردم دلیر ایران، چهرهٔ واقعی ایران را به نمایش گذاشته‌اند.

 

سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۲

محور اصلی سخنان نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۲۰۱۲ ایران و برنامه هسته‌ای ایران بود. در این سخنان او گفت: «برای فهمیدن اینکه دنیا در صورت مسلح شدن ایران به انرژی هسته‌ای چه وضعی خواهد داشت، تنها وضع دنیا را در صورت مسلح شدن القاعده به انرژی هسته‌ای تصور کنید».

در ادامه سخنی از اکبر هاشمی رفسنجانی را نقل قول کرد و گفت «به حرف های آیت الله رفسنجانی گوش بدهید من نقل قول می کنم ایشان گفته است که استفاده از یک بمب اتم علیه اسرائیل همه چیز اسرائیل را ازبین می برد ولی فقط به دنیای اسلام ضربه خواهد زد. رفسنجانی گفت: فکر کردن به چنین چشم اندازی غیر منطقی نیست. این مطلب از طرف یکی از میانه روهای ایرانی عنوان شده است. آدم شوکه می شود».

او سپس خط قرمزی برای برنامه هسته‌ای ایران تعیین کرد. نتانیاهو که تصویری از یک بمب فرضی را به حاضرین نشان داد و گفت که ساختن بمب اتم سه مرحله دارد. مرحله اول که هفتاد درصد راه است ایجاد اورانیوم غنی‌سازی شده با درصد کم به مقدار کافی است، که ایران این مرحله را تمام کرده است. مرحله دوم که پایان آن نود درصد راه است ایجاد اورانیوم غنی‌سازی شده با درصد بالا به مقدار کافی است. سپس او با ماژیک قرمز رنگی خط قرمزی رسم کرد را در بخش نود درصد کشید و گفت اینجا خط قرمز ماست. او گفت خط قرمزها از جنگ جلوگیری می‌کنند.

پس از این سخنرانی افراد مختلفی تصویر نتانیاهو در حال کشیدن خط قرمز را ویرایش کردند و آن را در شبکه اجتماعی تویتر به سخره گرفتند.

 

مصاحبه بی‌بی‌سی فارسی با نتانیاهو

در ۵ اکتبر ۲۰۱۳ (۱۳ مهر ۱۳۹۲) نتانیاهو مصاحبه‌ای با بخش فارسی بی‌بی‌سی انجام داد. در این گفتگو درباره وضعیت آزادی در ایران گفت «اگر مردم ایران واقعا اختیاری داشتند، روحانی را به ریاست جمهوری انتخاب نمی‌کردند. شما ۷۰۰ کاندیدا داشتید. آنها ۷۰۰ کاندیدا را رد صلاحیت کردند و فقط یک درصد از آن تعداد را باقی گذاشتند که رقابت کنند».

سپس در ادامه گفت: «من فکر می‌کنم اگر مردم ایران آزاد بودند، شلوار جین می پوشیدند، به موسیقی غربی گوش می‌دادند و انتخاباتی آزاد می داشتند.» در واکنش به این سخن او، تعدادی از ایرانیان تصاویری از خود درحالی که شلوار جین پوشیده‌اند را در شبکه اجتماعی تویتر ارسال کردند.

روز بعد در ۶ اکتبر ۲۰۱۳، بی‌بی‌سی فارسی مصاحبه‌ای با عطاالله مهاجرانی در رابطه با سخنان نتانیاهو انجام داد.

 

مقایسه ایران با آلمان نازی

نتانیاهو که به شدت مخالف تلاش‌های ایران برای دست‌یابی به غنی‌سازی اورانیوم است عقیده دارد: «هم‌اکنون سال ۱۹۳۸ است و ایران همان آلمان است که به سرعت تلاش دارد خودش را به بمب‌های اتمی مسلح کند». نتانیاهو در کنفرانسی خبری در آوریل ۲۰۰۸ اظهار کرد که تنها یک تفاوت بین آلمان نازی و جمهوری اسلامی ایران وجود دارد و آن این است که اولی ابتدا وارد یک درگیری جهانی شد و سپس به دنبال تسلیحات اتمی رفت، در حالیکه دومی در ابتدا به دنبال تسلیحات اتمی است و هنگامی که بدان دست یابد، جنگی جهانی را آغاز خواهد کرد.

 

فعالیت‌های سیاسی

بنیامین نتانیاهو هم‌اکنون رهبر حزب راست‌گرای لیکود است. حزب لیکود به رهبری وی در انتخابات سراسری اسرائیل (۲۰۰۹) موفق به کسب ۲۷ کرسی، از پارلمان ۱۲۰ عضوی اسرائیل شد.

 

تشکیل دولت (۲۰۰۹)

در تاریخ ۲۰ فوریه ۲۰۰۹ میلادی، شیمعون پرس، رئیس‌جمهوری اسرائیل از بنیامین نتانیاهو، خواست تا در مقام نخست‌وزیر، دولت جدید اسرائیل را تشکیل دهد.

در تاریخ ۱ آوریل ۲۰۰۹ میلادی، بنیامین نتانیاهو، کابینهٔ جدید خود را به کنست معرفی کرد و با دریافت ۶۹ رای موافق، ۴۵ مخالف، ۱ رای ممتنع و ۵ غایب، موفق به گرفتن رای اعتماد برای دولت جدید اسرائیل شامل ۳۰ وزارتخانه شد.در دولت بنیامین نتانیاهو، ۲ وزیر زن و ۵ وزیر روسی‌الاصل حضور دارند.

کابینه اسرائیل در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۳۸۸ (۵ آوریل ۲۰۰۹)، به پیشنهاد بنیامین نتانیاهو، عوزی آراد را به سمت رئیس شورای عالی امنیت ملی اسرائیل منصوب کرد.

 

تالیفات

    (۱۹۸۱) تروریسم بین‌المللی: چالش‌ها و پاسخ

    (۱۹۸۷) تروریسم: غرب چگونه می‌تواند پیروز شود

    (۱۹۹۵) جنگ با تروریسم: چگونه دموکراسی‌ها می‌توانند بر تروریسم داخلی و بین‌المللی پیروز شوند

    (۱۹۹۹) صلح پایدار: اسرائیل و جایگاه آن در بین ملل

 

 نتانیاهو, بنیامین نتانیاهو, بیوگرافی نتانیاهو, زندگینامه نتانیاهو, عکسهای نتانیاهو, همسران نتانیاهو, فرزندان نتانیاهو, خانواده نتانیاهو, سن نتانیاهو, اظهارات جدید نتانیاهو, فیسبوک نتانیاهو, سایت نتانیاهو, کتابهای نتانیاهو, ملیت نتانیاهو, دین نتانیاهو, حزب نتانیاهو, فعالیتهای سیاسی نتانیاهو, همه چیز درمورد نتانیاهو, آخرین اخبار از نتانیاهو, مواضع نتانیاهو, ایران, فلسطین, امریکا, اسرائیل, تحصیلات نتانیاهو, تولد نتانیاهو, مرگ نتانیاهو, تروریسم بین‌المللی, رهبر حزب لیکود, بی بی نتانیاهو, Netanyahu, Benyamin Netanyahu

 

 نتانیاهو, بنیامین نتانیاهو, بیوگرافی نتانیاهو, زندگینامه نتانیاهو, عکسهای نتانیاهو, همسران نتانیاهو, فرزندان نتانیاهو, خانواده نتانیاهو, سن نتانیاهو, اظهارات جدید نتانیاهو, فیسبوک نتانیاهو, سایت نتانیاهو, کتابهای نتانیاهو, ملیت نتانیاهو, دین نتانیاهو, حزب نتانیاهو, فعالیتهای سیاسی نتانیاهو, همه چیز درمورد نتانیاهو, آخرین اخبار از نتانیاهو, مواضع نتانیاهو, ایران, فلسطین, امریکا, اسرائیل, تحصیلات نتانیاهو, تولد نتانیاهو, مرگ نتانیاهو, تروریسم بین‌المللی, رهبر حزب لیکود, بی بی نتانیاهو, Netanyahu, Benyamin Netanyahu

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

۲ دیدگاه

  1. گفته اند: روزی هارون الرشید از بهلول خواست تا چهل حرامزاده برایش حاضر کند.

    جناب بهلول فورا رفت و بعد از چند لحظه به همراه چهل نفر برگشت! !

    هارون با تعجب پرسید: چطور به این زودی توانستی اینها را جمع کنی؟ !

    بهلول در جواب گفت:

    آسان است ای خلیفه!

    رفتم روی قصر و صدا زدم: چه کسی دشمن علی بن ابی طالب است؟

    با این ندا بیش از هزار نفر! آمدند و من تنها ۴۰ نفر آنها را آوردم همانطور که خواسته بودی.

    هارون از کار بهلول به خنده آمد.(کشکول شیخ بهایی )

    مرگ بر منافقین و کفار

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا